Velg en side
Man with Headache

BONTOX BEHANDLING

Botox brukes mot rynker, smerter, økt spenning og kramper i muskulaturen. Smerte er en ubehagelig sensorisk og følelsesmessig opplevelse som reduserer livskvaliteten betydelig.  Millioner av mennesker over hele verden behandles av leger hvert år for med botulinum toxin A – BoNTOX – under markedsnavnene Botox, Xeomin  og Dysport. I Kina har de utviklet et eget merke.

 

Ikke all smerte trenger å bli behandlet med medisiner. Tradisjonell Kinesisk Medisin (TKM) tar en helhetlig og naturlig tilnærming for å hjelpe deg med å håndtere smertene dine og gjenopprette balansen i kroppen din. TKM) metoden for smertebehandling er en kombinasjon av akupunktur, Tui Na massasje, kopping og urtemedisiner. Fordelen med TKM ligger i dens evner til å behandle både symptomene og årsaken til problemet, og etterlate en varig effekt. Bivirkningene er minimale og det er ingen risiko for å bli avhengig av medisiner. BoNTOX behandlingen innen TKM har hovedsakelig vært ledd i skjønnhetsbehandling.
Skal dette med ? I forhold til smertebehandling så fungerer TKM best på smerter forårsaket av nervesystemet mens betennelser og bein sporer, sannsynligvis behandles best med vestlig medisin.
MonicaDrottning
Logo-MedOslo

Når det gjelder smertebehandling eller annen medisinsk behandling har vi et utstrakt samarbeid med Bontoxklinikken på MedOslo som er ledet av nevrolog Monica Drottning. Vi har startet samarbeid med MedOslo fordi de, som oss på vår klinikk,  har et sterkt fokus på individet og tar utgangspunkt i den enkeltes situasjon, utfordringer og plager og setter opp et behandlingsteam rundt dem.. MedOslo tilbyr høy internasjonal ekspertise basert på klinisk erfaring og forskning. De følger internasjonale retningslinjer som oppdateres årlig. De arbeider aktivt for å gi høy kvalitets informasjon om behandling med Botulinumtoxin type A = BoNT-A til pasienter, behandlere og publikum generelt.

Ønsker du en nevrologisk utredning av dine  smerter, les mer på sidene til Bontoxklinikken på MedOslo.

Vil du behandle din smerter med Tradisjonell Kinesisk Medisin gå inn på timebestilling på menyen øverst.