naturecaremajorstuen@gmail.com  |  Kun online bestille time
Follow us :-

RF – behandling

 

RF Ansiktsløft el. kroppsforming    –RF er en revolusjonerende hudstrammingsbehandling som bruker avansert radiofrekvensteknologi for å behandle rynker uten inngrep. Flere kliniske studier og tusenvis av fornøyde pasienter har bevist RF-behandlinger sin effektivitet i å stramme opp hud, fremme sunn kollagenproduksjon og forbedre kroppskonturer. Sammenlignet med andre hudbehandlingssystemer vil du se tydelige resultater raskere. Behandlingen gir glød og strammer opp huden effektivt.

DSC_6185

 

Opplys klinikken om hvilket/e områder du ønsker når du booker timen(e): ansikt, nakke, skuldre, armer, mage, rumpe, bryst og innside lår.

  • Behandlingstid: 10-30 minutter  (ett til tre områder )

 

  • Få en kickstart på veien til sommerkroppen! RF-behandlingen gir glød og har en oppstrammende effekt på huden i ansiktet og på kroppen. Ordinær pris: 1 600 kr (Ett område ).

FORNYET HUD SOM SER YNGRE UT

Få en kickstart på veien til sommerkroppen! RF-behandlingen gir glød og har en oppstrammende effekt på huden i ansiktet og på kroppen. Naturecare kombinerer gamle kinesiske teknikker og kinesisk medisin sammen med moderne teknologi og skjønnhetsprodukter, for å kunne gi sine kunder mest mulig effektiv behandling for skjønnhet, stress, smerter og andre problemer.