naturecaremajorstuen@gmail.com  |  Kun online bestille time
Follow us :-

Kvinnelig klinikkbehandling

Kvinnelig klinikkbehandling

Video

Infertilitet og rehabilitering etter fødsel

1 behandling 2 timer behandling med konsultasjon  kr.1900

1 kurs 20 besøk.    Hvert besøk 2 timer.       Kr. 28000

 

Vår misjon , omsorg for kvinners fysisk og mental helse.

Akupunkturbehandling av dysmenoré, kan forhindre infertilitet, lindre menstruasjonsmigrene, fremme balanse mellom hormonell fysiologisk forebygging av gynekologiske sykdommer.

Årsaker til dysmenoré
1. Cervikal kanalstenose, dysplasi, unormal plassering

Stenose i livmorhalsen kan føre til hindring av utstrømning av menstruasjonen, forårsake dysmenoré; dårlig livmorutvikling er lett å smelte sammen med unormal blodtilførsel, noe som fører til at livmor iskemi og hypoksi forårsaker dysmenoré; hvis kvinnens livmor er ekstremt bøyet eller bøyd, kan det også påvirke menstruasjon og forårsake dysmenoré.
2. Unormal sammentrekning av livmoren
Selv om trykket på livmorkontraksjoner hos pasienter med dysmenoré i utgangspunktet er det samme som for normale kvinner, er varigheten på livmorkontraksjonene lenger, og det er ofte ikke lett å slappe helt av, så dysmenoré forårsaket av overdreven sametrekking av faktorpalasset oppstår. Pasienter med dysmenoré har ofte unormale uteruskontraksjoner, noe som ofte fører til iskemi i glatt muskel i livmoren. Iskemi av livmuskulatur kan forårsake spastiske sammentrekninger av livmuskulatur, noe som kan forårsake smerter.
3. Genetiske faktorer forårsaker dysmenoré
Dysmenoré er faktisk arvet, så den generelle moren har alvorlig dysmenoré, og datteren vil sannsynligvis møte den samme situasjonen.
4. Endokrine faktorer
Magesmerter under menstruasjonen er assosiert med økt progesteron i lutealfasen. Forhøyede nivåer av prostaglandin i endometrium og menstruasjonsblod kan også forårsake dysmenoré. Innholdet av prostaglandiner i endometrivev hos pasienter med dysmenoré var betydelig høyere enn hos normale kvinner.
5. Gynekologiske sykdommer
For eksempel endometriose, bekkenbetennelsessykdom, adenomyose, livmor fibroider og så videre. Plassering av IUD i livmoren kan også forårsake dysmenoré.

6. Jenter første gang menstruasjon
Unge jenters dysmenoré er forårsaket av psykologisk stress, dårlig blodsirkulasjon, dårlig menstruasjonsblodstrøm og å spise kald mat og drikke under menarche.
7. Anstrengende trening, angrep av vind, kulde og fuktighet kan lett forårsake dysmenoré. Stimulering av visse industrielle eller kjemiske lukt, som bensin og svidd vann, kan også forårsake dysmenoré.
I henhold til den spesifikke tilstanden til dysmenorépasienter, velg de tilsvarende akupunkturpunktene for akupunktur og moxibustion. Ved å akupunkturere akupunkturpunktene, formålet med å mudre de to kanalene til Ren og Du, regulere meridianene, slik at blodgassen går jevnt og lindrer smerter, kan den totale effektive hastigheten nå 97%, og effekten er veldig god.

2. Forstyrrelser i bekkenbunnen hos kvinner
Det er en slags forlegenhet, det er en slags nød, det er vanskelig å fortelle tennene, skamme seg for å fortelle hemmeligheten, hvordan løse det?
Det var en forlegenhet, nysing og lekker urin, latter, og urin kom ut.
Løper, undertøyet mitt er vått.
Det er en slags nød. Jeg føler ofte at underlivet mitt faller ned og midjen er sår. Det er ubehagelig og kriblende. De private delene er rare, og jeg føler alltid at noe har falt ut. Disse skamløse hemmelighetene er samlet kjent i medisinen som “kvinnelige bekkenbunnsforstyrrelser.”

Disse inkluderer urininkontinens, livmorprolaps, vaginal prolaps, smerter i bekken og disharmoni i sex.
Hvorfor er det disse sykdommene?
Det er fordi kvinners bekkenbunnsmuskler er svekket eller overaktive.

Under graviditet hos kvinner vil bekkenbunnsfunksjonen forårsake forskjellige grader av skade, enten det er et keisersnitt eller noe annet. Sykelighet etter fødselen er veldig høy, spesielt middelaldrende og eldre kvinner er mer utsatt for dysfunksjon i bekkenbunnen på grunn av flere fødsler, langvarig forstoppelse, hoste og redusert østrogenutskillelse.
Postpartum 42 dager og seks måneder etter gullalderen i den kvinnelige bekkenbunnsfunksjonens utvinning, derfor må postnatal 42 dager gjennomføres bekkenbunnsmuskulaturvurdering, basert på vurderingsresultatene, valget av passiv nevromuskulær elektrisk stimulering, kombinert med passiv eller aktiv EMG-triggerstimulering, biofeedback kombinert med riktig Kay Siegel-trening, samt hjemmerehabilitering av skjedehantler i skjeden, forbedrer sammentrekningskraft og utholdenhet i bekkenbunnsmuskler, forbedrer blodsirkulasjonen i bekkenbunnsmuskler, fremmer utvinning av bekkenbunnsfunksjon. Det er en smertefri, trygg, avslappende og hyggelig behandling.

3. Kondisjon etter fødsel
Fysiologiske egenskaper etter fødsel
Fysiologiske egenskaper som gir blodtap, svake organer, mangel på hjerteenergi, nedsatt motstand, mental og fysisk tretthet, ovs, kan lett føre til postpartum depresjon, kronisk utmattelsessyndrom, revmatisme og andre kroniske sykdommer, så det er best for gravide å begynne å kondisjonere før fødselen, For å hjelpe gravide lettere å takle balansen mellom hormoner og fysiologiske forandringer under graviditet for å lindre utmattethet, og lettere og raskere produsere. Postpartum bør være mer oppmerksom på TCM-kondisjonering ved hjelp av akupunktur, massasje av akupunkt, helsevesenet med mat, mental avslapning og andre midler for å hjelpe funksjonen etter fødselen til å komme tilbake til sin beste tilstand, forbedre søvnkvaliteten og kroppen etter fødselen, og forhindre aldring.
Q1: Når er den beste effekten av TCM-kondisjon etter fødsel?
A: Rettidig kroppskondisjonering er avgjørende for at den nye moren skal omforme kroppen sin, fordi under prosessen med å gestusere fosteret, vil det indre miljøet i kroppen endre seg dramatisk, hormonforstyrrelse, milt og magesjedarmoni, qi og bloddistanser, Yin -yang ubalanse er et alvorlig problem som de fleste nye mødre må møte etter fødselen. Og så snart som mulig for å gjenopprette den fysiske tilstanden før fødsel, for å bli selv, har blitt ønsket fra de fleste nye mødre. Ikke bekymre deg, kondisjonering etter fødsel har timing krav.
Den beste tiden for kondisjonering etter fødsel:
Ny kapasitet 1 måned av en ny mamma
Tradisjonell kinesisk medisin inneslutningspakke inkluderer postpartum massasje, postpartum akupunktur, tretthetslindring, rask utvinning av fysisk styrke, reparasjon av hjernecellefunksjon, regulering av endokrine, promotering av livmor reset og melkesekresjon, forebygging av fødselsdepresjon, forebygging av fedme etter fødsel og hud avslapning, rask gjenoppretting av kroppsform og ungdom.
* Postpartum 3-6 måneder: den gylden fasen av fødselsomsorgen
Kondisjoneringseffekten er mest åpenbar i dette stadiet. Bare en syklus med kondisjonering kan løse mange potensielle problemer i kroppen og hjelpe den nye moren raskt å komme seg til den perfekte tilstanden før fødselen.
* Postpartum 6-9 måneder: den viktige perioden med kondisjonering av akupunktur etter fødselen
På dette tidspunktet dukker gradvis opp de potensielle problemene i kroppen, og hvis ikke det justeres i tide, vil det føre til en rekke symptomer.
* Postpartum 9-12 måneder: den siste muligheten til å kondisjonere postpartum akupunktur
Selv om effekten er treg på dette tidspunktet og krever en lengre syklus, hvis du savner denne siste sjansen, kan mange symptomer ledsages i lang tid, og til og med bli en skjult fare for mer alvorlige sykdommer.
Under normale omstendigheter, for å ikke påvirke utviklingen av det nyfødte, er kondisjonering etter fødsel akupunktur nødvendig etter at den nyfødte er avvennet eller når amming ikke er bærebjelken.
Q2: Hva er løsningen på postpartum akupunktur og kondisjonering av moxibustion for overvekt?
A: Mange nye mødre er bekymret for “svømmeringen” på magen etter fødselen.
Siden postpartum akupunktur og kondisjonering av moxibustion er en vekttapsmetode med justering som hovedfaktor og deretter justering og deretter reduksjon, kan enkel justering oppnå formålet med vekttap i hele kroppen. Men for å løse det vanlige problemet med fedme i livet og underlivet, er det nødvendig å øke målrettet behandling av akupunkturpunkter i midjen og magen. De fleste av disse punktene er punkter i milt- og magekanalene, som hjelper til med å justere fordøyelses- og tiltrekningsfunksjonene til milten og magen. Etter en periode med kondisjonering, kan det effektivt løse problemet med mage “svømme ring”.
Metoder for vekttap:
Mageovervekt kan også brukes til magemassasje, ryggmassasje i akupunktur, bakkekopping og annen behandling –
1. Magemassasje fokuserer på lokal stimulering, fremmer lokal metabolisme og forbrenner lokalt fett.
2. Ryggen akupunktmassasje fokuserer på å stimulere ryggakupunkturpunktene direkte relatert til organenes funksjoner, regulere milt- og magefunksjonene for å forbedre vekttapeffekten.
3. Ryggkpping og kopping har lignende behandlingsprinsipper og effekter som ryggakupressur.
En anbefaling av tradisjonell kinesisk medisin er elektroakupunkturbehandling
Elektroakupunkturinstrument er å kontinuerlig stimulere akupunkturpunktene på livet og underlivet gjennom elektrodene koblet til halens nål, simulere legens operasjon, fremme forbrenning av lokalt fett og forbedre den terapeutiske effekten. Etter passering på elektroakupunkturinnretningen vil akupunkturpunkter ømhetsfølelsen øke, det vil være et utbrudd av lokalt fettarr-fibrillasjonsfenomen, men vil ikke føle smerte.
Sikkerheten til elektroakupunkturinstrument – det er en sikker behandlingsmetode, det er ingen fare, fordi det hovedsakelig virker på stedet for akkumulering av bukfett, og vil ikke skade organer; samtidig er strømmen som sendes ut veldig liten, noe som ikke har noen innvirkning på kroppen.

Massasje for å gå ned i vekt – inkludert håndterapi, fotterapi, hodeterapi, akupressur på underlivspunkter, meridian skyveolje
Rollen til denne massasjen er å redusere appetitten ved å hemme gastrointestinal funksjon, samtidig som den utskiller utskillelsen av metabolske produkter i kroppen ved å styrke den menneskelige metaboliske funksjonen.
Radiofrekvens ansiktsløftning og lokal lipolyseutstyrsbehandling
Det kan raskt gjenopprette hudens kollagenregenerering, og lokal fettoppløsning, og raskt skilles ut gjennom stoffskiftet.