naturecaremajorstuen@gmail.com  |  Kun online bestille time
Follow us :-

Kopping for vekttap

 

 

Konsultasjon og Behandling
55 min 950 kr.

Kopping for vekttap  —vekttap blant alle fordelene med kopping terapi og de mange plager det kan helbrede, det mest interessante er muligens ved hjelp av kopping terapi for å fremme vekttap. Overvekt er basert på mange faktorer som en svak metabolisme, stress, hormonelle ubalanser, overdrevent inntak av usunn mat med lav næringsverdi og utilstrekkelig mosjon.Kopping hjelper også bodyshape og stram hud.

Årsaker til vektøkning

 Kinesisk kopping og medisinske praksis tro at vektøkning og fedme er forårsaket når leveren og milten ikke fungerer optimalt. Milten styrer bevegelsene av fordøyelsessystemet, dirigerer fordøyelsen av mat og omdannelse av mat og fluider til energi og “qi». Milt deretter leder denne energien til alle deler av kroppen. Når milt feil, stagnerer og qi en tilstand som kalles fuktighet eller fett er skapt fører til vektøkning. Pasienten opplever også følelsen av tyngde, væskeansamlinger, nedsatt stoffskifte og tretthet. I tillegg kan stress føre til at leveren til ubalansen fører til mat cravings og ukontrollert spising. Heldigvis, cupping terapi kan faktisk hjelpe med å kontrollere vektøkning.

DSC_6130

Kopping og dets Targets

 

Kopping terapi kan føre til at fri bevegelse av qi i pasientens kropp ved å skape sug på bestemte punkter der qi kanskje stagnerer, og dermed fremme vekttap. Den kopping terapeut kan bruke suge bruker kopper forskjellige størrelser på 20 til 30 poeng på forsiden av kroppen som torso, armer og ben. På denne måte blir de 14 meridianer i kroppen målrettet for stimulering slik som pericardium, bind, tynn- og tykktarmen, Dai, galleblære, lever, hjerte, lunger, milt, mage, nyre og Ren.

 

Massasje Kopping

 

I visse tilfeller der sterkere terapi er påkrevet, kan terapeuter bruker massasje eller gliding cupping ved å skape sug, og deretter å bevege koppen over huden til problemområdet. Denne typen kopping gjøres vanligvis ved silikon kopper grunn av den enkle å flytte dem over huden og fordelen av å ikke bruke en flamme eller pumpe basert kopping sett. Dette er en svært populær og avslappende behandling som kombinerer fordelene med en massasje og kopping terapi.

 

Pro Tips: Bruk en god massasjeolje vil lette i gliding over huden.

 

 

Resultater av Kopping

 

Riktig stimulering fra cupping terapi kan resultere i frigjøring av stress og angst, eliminere vannretensjon, fjerner giftstoffer fra kroppen, stimulerer fordøyelsessystemet, kontrollere mat cravings, fremme effektiv metabolisme og avføring. Alle disse faktorene i kombinasjon fører til vekttap i pasientens kropp. Terapitimer har vist seg å være meget effektiv og har pasienter rapportert jevn vekttap i hver økt. Skjønt, kan mengden av selve vekttap variere fra pasient til pasient, og på den opprinnelige vekt. Dermed terapeuten anbefaler antall økter og deres varighet som per individuelle pasientens behov.

 

Andre Anbefalinger

 

Pasientene får også en diett plan som inneholder sunt, balansert og næringsrik mat som hvis de følger, kan de opprettholde vekttap på en langsiktig basis. Noen terapeuter kan også foreskrive inntaket av godkjente kinesiske urter som bistår i å heve metabolisme nivåer og eliminere vannretensjon og mat cravings. Akupunktur og elektro også kan også anvendes som supplerende behandlinger til cupping terapi.