naturecaremajorstuen@gmail.com  |  Kun online bestille time
Follow us :-

Kavitasjon

 

Kavitasjon – Fettfjerning   pris ett område 1600kr.

 

Kavitasjon er en ultralydmaskin som ødelegger fettcellene med høyfrekvente ultralydbølger. Maskinen skaper såkalt kavitasjon, det vil si vakuum som får fettcellene til å implodere. Fettcellenes membran sprekker og fettcellene gjøres om til væske som kroppen kvitter seg med den naturlige veien.

 

Før og etter behandlingsdagen anbefales det å drikke mye vann for å lette kroppens prosess med å tisse ut drenert fett.

 

Behandlingen skjer med ultralyd ved at en sonde strykes over huden som er smurt med kontaktgelé. Maskinen oppleves nesten som litt varm massasje. Man kan høre lyd under behandlingen, men kjenner ingenting.

 

Det må gå minimum 2-3 uker mellom hver behandling. En enkelbehandling (mage, dobbelthake og lignende) tar 20-30 min, mens en dobbelbehandling (lår, rumpe, bryst, håndtak og lignende) tar 40-50 min.

 

Dette er en vel utprøvd metode som gir positive effekter på reduksjon av fett, selv om resultatene varierer fra person til person.

 

Hvem passer denne behandlingen for?

 

Metoden er for pasienter som har lokale mindre fettområder som ikke forsvinner med diett eller trening. Behandlingen er rettet til personer med normal vekt til lett overvekt og som har en sunn livsstil og mosjonerer regelmessig. Ideell for personer uten vektproblem, men som vil forandre kroppens form. Metoden er ikke for å ta bort store områder som man gjør med fettsuging.

 

Det anbefales generelt fem behandlinger for å få best mulig resultat. Maskinen er ment for dem som har prøvd alt og synes det er på tide å se resultater – eller dem som er slanke, men har en kroppsdel hvor de ikke blir kvitt underhudsfettet. Utgangspunktet må være et godt kosthold og regelmessig aktivitet og mosjon.

– Alle trenger en god motivasjon, spesielt når man føler at man er flink med kosten og går turer jevnlig, men føler at ingenting hjelper.

 

Kosthold

 

Ved å spise riktig vil matinntaket reguleres og vekten normaliseres.

Vil du bli kvitt fettet gjør du lurt i å størst mulig grad unngå sukker, stivelse, juice, hvitt brød, kaker, poteter, ris og pasta. Spis rikelig med sunne proteiner, som du finner i fisk og hvitt kjøtt som kylling. Sørg også for en god andel gunstig fett. Det finner du i fet fisk, nøtter, frø, avokado, oliven og kaldpresset olje. I tillegg er det viktig å spise regelmessig, helst hver tredje til fjerde time.

 

Trening

 

Ved å trimme litt vil du i tillegg bygge muskler, noe som gjør at du forbruker mer energi (forbrenner fett). Dermed blir det et mindre overskuddslager for kroppen å lagre. Har du lite muskler, forbruker du mindre energi. Dermed øker faren for at du utvikler det farlige fettet. Bygger du derimot muskler, vil energiforbruket øke og mindre fett lagres. Det anbefales spesielt å trene opp muskulaturen i lår og rumpe.

 

Kontraindikasjon/forsiktighetsregel for dem med:

 

– Nyre og leversykdommer

– Pacemaker

– Graviditet og amming

– Diabetes

– Blødere og de med blodfortynnende medisiner

– Forhøyet kolesterol

– Tumorsykdommer

 

Hvordan fungerer kavitasjon?

Kavitasjon er en avansert teknologi som konsentrerer ultrasonisk kavitasjonsenergi ned mot helt nøyaktige dybder i fettvevet, noe som muliggjør selektiv ødeleggelse av fettceller under huden. Overflaten av huden, venene, nervene og musklene forblir helt urørt. Fettinnholdet i de ødelagte fettcellene vil spres ut i form av triglycerider i den intracellulære væsken, hvor de brytes ned av enzymer til glycerol og enkle fettsyrer. Den vannløselige glycerolen går videre inn i blodsirkulasjonen og blir gjenbrukt av kroppens metabolisme til ny energi, mens uløselige enkle fettsyrer går til leveren og løses opp på samme måte som de enkle fettsyrene fra maten vi spiser.

 

Med kavitasjonsbehandlingen fjerner vi cellulitter og fettansamlinger som samler seg på mage, rumpe, lår, hofter, knær og øvre armer.

Behandlingen er gjennom kliniske forsøk vist å være effektiv og uten bieffekter.